VIDEO Joss Whedon láká na komiksový trhák Avengers 2

Kultura Kultura
9. 12. 2014 15:40
Podívejte se na video z natáčení Avengers: Age of Ultron. Dává nahlédnout pod pokličku očekávaného filmu, jehož premiéra se uskuteční na jaře 2015.
Iron Man (vlevo) a Kapitán Amerika (vpravo)
Iron Man (vlevo) a Kapitán Amerika (vpravo) | Foto: Marvel

Praha – Film Strážci Galaxie právě vychází v USA na DVD a Blu-Ray nosičích. Na discích k filmu podle stejnojmenného komiksu z vydavatelství  Marvel se nachází bonus, který dává nahlédnout na natáčení očekávaného pokračování Avengers.

Podívejte se, jak se natáčí Avengers: Age of Ultron
Podívejte se, jak se natáčí Avengers: Age of Ultron

Podtitul snímku zní Age of Ultron a do kin dorazí až na jaře 2015, tvůrci však nyní zveřejnili 30sekundovou ukázku, která nabízí několik zajímavých záběrů. Celé video bude k dispozici na discích coby bonus.

Film stejně jako jedničku režíruje Joss Whedon a k dispozici má vysoký rozpočet ve výši 250 milionů dolarů.

V druhém dílu budou hrdinové řešit problém Tonyho Starka, Iron Mana (Robert Downey Jr.), který sestavuje robota-mírotvorce Ultrona (James Spader). Když je vše připraveno pro Ultronovo spuštění, něco se pokazí.

Opět uvidíme Kapitána Ameriku (Chris Evans), Thora (Chris Hemsworth), Černou vdovu (Scarlett Johansson), Hulka (Mark Ruffalo) a Hawkeyho (Jeremy Renner).

Jednička z roku 2012 si drží první příčku v žebříčku nejvyšších tržeb premiérového víkendu. Avengers utržili za první víkend 207 438 000 dolarů. Za nimi je třetí díl Iron Mana se 174 144 000 dolary. Uvidíme, jak si povede Age of Ultron.

Avengers: Age of Ultron dorazí do českých kin 30. dubna 2015.

 

Právě se děje

Další zprávy