VIDEO James Bond zachraňuje svět z rakouských Alp

ČTK ČTK
12. 2. 2015 14:16
Podívejte se na první záběry z natáčení čtyřiadvacáté bondovky s titulem Spectre.
Podívejte se na záběry z natáčení čtyřiadvacáté bondovky. James Craig hraje agenta 007 ve Spectre.

Londýn - Producenti uvolnili první oficiální záběry z natáčení nové bondovky nazvané Spectre. Představitele agenta 007 Daniela Craiga zavedla na začátku ledna jeho filmová mise tentokrát do okolí Söldenu v rakouských Alpách. Právě Rakousko prý bude dějištěm jedné z hlavních akčních scén filmu.

V bondovce, v pořadí už čtyřiadvacáté, si hlavní ženské postavy zahrají Léa Seydoux a Monica Bellucci. Role zloducha připadla Davu Bautistovi, který prý až do natáčení nebyl na horách. Filmový štáb v čele s režisérem Samem Mendesem už podle britského listu The Guardian hory opustil a nyní pracuje v Anglii.

Craig, který ztvární Bonda počtvrté, soudí, že Spectre má výborné obsazení a lepší scénář než předchozí Skyfall. Britskému listu Daily Mail řekl, že Spectre převezme některá témata, která se objevila ve Skyfall.

Po boku Daniela Craiga, jenž v posledních letech ztvárňuje hlavního hrdinu, se vrátí Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner) a Naomi Harris (Monneypenny). Hěvzdnou posilou je Christoph Waltz, který si zahraje postavu jménen Oberhauser, byť se předpokládalo, že si zahraje Bondova odvěkého nepřítele Ernesta Stavra Blofelda.

V kinech se Spectre objeví letos v listopadu.

 

Právě se děje

Další zprávy