VIDEO Tatum je zase Bez kalhot, teď ale s vybavením XXL

Kultura Kultura
5. 2. 2015 16:02
Podívejte se na první ukázku z pokračování filmu Bez kalhot s podtitulem XXL s Channingem Tatumem v hlavní roli.
Podívejte se na první ukázku z filmu Bez Kalhot XXL | Video: Warner Bros.

Praha – Film Bez kalhot ze striptérského prostředí prošel kiny v létě 2012 a při skromném rozpočtu sedm milionů dolarů celosvětově utržil přes 167 milionů dolarů.

V červenci zamíří do kin pokračování, ale tentokrát už bez režiséra jedničky Stevena Soderbergha. První díl, uvedený v USA v letní sezoně, vyvolával při projekcích hlasité reakce zejména dámského publika. Bez kalhot však nebyl jen prvoplánovou zábavou s atraktivními těly amerických herců v čele s Channingem Tatumem, ale dynamickou dramedií, která oslovila i kritiky.

Dvojku režíruje Gregory Jacobs, který za sebou má dva průměrné snímky Mistr zločinu (2004) a Závan smrti (2007). První ukázka z filmu ukazuje tančícího Tatuma ve své dílně. Snem jeho postavy bylo mít vlastní firmu na nábytek, což se mu zřejmě daří. Striptérství však na hřebík nepověsil a diváky čekají rozjařené dámy a propracovaná taneční čísla.

Plakát s dvojmyslným "Coming", což lze přeložit jako "Už budu", na němž Tatum v kalhotách a v kšiltovce ukazuje na svůj rozkrok, oznamuje, že americká premiéra se odehraje 1. července. Do českých kin Bez kalhot XXL dorazí 7. července.

 

Právě se děje

Další zprávy