VIDEO Anne Hathaway najde lásku ve filmu Song One

Kultura Kultura
14. 11. 2014 12:06
Podívejte se na první ukázku z filmu One Song v hlavní rolí s Anne Hathaway. Snímek byl uveden na festivalu v Sundance.
Anne Hathaway.
Anne Hathaway. | Foto: Reuters

Praha – Americkou herečku Anne Hathaway můžeme v současnosti vidět v kinech ve sci-fi snímku Interstellar Christophera Nolana, kde hraje bioložku Amelii Brand. Kromě toho se objeví také v nízkorozpočtové romanci Song One.

V dramatu Song One, jehož první trailer distributor právě zveřejnil, má Hathaway hlavní roli. Film se poprvé promítal již v lednu na filmovém festivalu Sundance, a to v soutěžní sekci. Nezávislý snímek režírovala Kate Barker-Froyland, která k němu napsala i scénář. Její celovečerní debut má na stránce IMDb hodnocení 7,2 z 10.

Podívejte se na upoutávku k filmu One Song
Podívejte se na upoutávku k filmu One Song

Song One vypráví o mladé archeoložce, která se vrací z vykopávek domů, aby navštívila svého bratra, který leží v nemocnici. Henry (Ben Rosenfield) je hospitalizován po autonehodě a je v kómatu. Sourozenci si byli v poslední době vzdáleni, takže Franny (Hathaway) se snaží zpětně získat informace o jeho dosavadním životě. V bratrově notebooku mj. objeví jeho hudební vzor - Jamese (Johnny Flynn), kterého se rozhodne zkontaktovat, aby přišel do nemocnice a pacientovi zahrál.

Hathaway v současnosti natáčí pokračování Alenky v říši divů, kde opět hraje Bílou královnu. Premiéra filmu je naplánována na 26. května 2016.

Ještě před tím herečku uvidíme v komedii Intern režisérky Nancy Meyers (Po čem ženy touží, Prázdniny), která má premiéru 1. října 2015.

Song One do amerických kin vstoupí film 23. ledna 2015. Česká premiéra zatím nebyla stanovena.

 

Právě se děje

Další zprávy