V nových Star Wars se má objevit Darth Vader. Prozradily to obrázky z doprovodného komiksu

jaz
18. 5. 2016 17:31
V nových Star Wars se podle uniklých materiálů z připravované knihy objeví i Darth Vader. Kromě doprovodných knižních materiálů tomu nahrává fakt, že příběh je zasazen do období mezi třetí a čtvrtou epizodu, ve které se oblíbená záporná postava vyskytuje. Společnost Disney zatím tuto informaci nepotvrdila.
Foto: Edelweiss

V prosinci dorazí do kin pod názvem Rogue One: Star Wars Story příběh povstalců, kterým se povede získat plány k Hvězdě smrti. 

Podle uniklých informací z připravované doprovodné knihy se v příběhu objeví i slavný záporák Darth Vader. Po fanouškovských fórech teď kolují obrázky naznačující, že by se opravdu mohlo jednat o díl, ve kterém bude Temný pán ze Sithu hrát významnou roli. Informoval o tom server MovieWeb.

Minulý měsíc byl zveřejněn oficiální trailer k novým Star Wars a zahalená postava zády ke kameře dala mnohým fanouškům naději, že se tentokrát konečně setkají s Darth Vaderem. Spekulace umocnily ilustrace hlavních hrdinů z připravované knihy, kde se hlava Darth Vadera objevuje na pozadí.

Foto: Edelweiss

Příběh nových Star Wars vypráví příběh skupiny rebelů, kteří se snaží získat plány zbraně Impéria Hvězdy smrti. Odehrávat se bude mezi filmy Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů a Star Wars: Epizoda IV – Nová naděje, což jen posiluje teorii o tom, že se v něm objeví i Darth Vader. 

Fanouškovská stránka Making Star Wars tvrdí, že ho ztvární velšský herec Spencer Wilding a hlas mu propůjčí James Earl Jones.

Premiéra filmu je naplánovaná na 16. prosince.

Rogue One: Star Wars Story - trailer s českými titulky | Video: Disney / Falcon
 

Právě se děje

Další zprávy