V KINĚ Stallone, Allen, želví nindžové a pohádka od Svěráka

V KINĚ Stallone, Allen, želví nindžové a pohádka od Svěráka
V OKU TORNÁDA. Kdo nemá dostatek rozmarů počasí za vlastními okny, může se podívat, jak se z fantazie hollywoodských tvůrců vytváří nespočet tornád pustošící Silverton. Malé americké městečko zasáhne neobvyklá bouře, tudíž se jak účastníci předávání diplomů na střední škole, tak i zbytek obyvatelstva musí bát o holý život, protože proti nezvyklému meteorologickému jevu nejsou ani standardní protibouřkové kryty dostatečné. Ve filmu, kde se předvádí hlavně schopnosti trikových specialistů, kteří přírodní živly pustili ze řetězu, se pohybují méně známé herecké tváře, z nichž nejvýraznější se poslední dva roky potlouká se skupinou trpaslíků, hobitem a čarodějem. Otce, který se snaží zachránit uvězněného syna, si zahrál Richard Armitage, který v Hobitovi ztvárnil vůdce trpaslíků Thorina Pavézu.  V českých kinech od 7. srpna 2014.
V oku tornáda - podívejte se na ukázku z filmu.
LUCY. Luc Besson nevzdává svoji snahu dokázat, že evropská kinematografie se vyrovná americké, a to z hlediska trikové a akční podívané. Většinou si vystačí s chrlením scénářů pro snímky jako 96 hdoin, Colombiana, Doupě, Okrsek 13 nebo Kurýr a jejich případná pokračování, aktuálně však vyvolává pozornost podobností s Leonem a Brutální Nikitou. I do jiných filmů vkládá silné ženské hrdinky, ale po tom, co posledních deset let režíroval hlavně poloanimovanou trilogii Arthur a Minimojové, dává naději, že v materiálu a obsazení Scarlett Johanssonové do hlavní role uzřel silný potenciál, který si chce sám převést do filmové podoby. Titulní Lucy se během zajetí dostane do těla zvláštní droga, která zesílí výkon jejího mozku, díky čemuž se z ní stane bytost na úrovni superhrdinů se schopností telekineze, pozornějšího vidění světa nebo prosté síly a odolnosti. V českých kinech od 7. srpna 2014.
Lucy - podívejte se na ukázku z filmu.
Foto: Aktuálně.cz
Kultura Kultura
7. 8. 2014 9:54
Vybrali jsme filmy, které mají premiéru v srpnu v českých kinech. Podívejte se.

Fotogalerie - Srpnová nabídka filmů sice slibuje nový film otce a syna Svěrákových, ale hollywoodské blockbustery už jsou jen z výprodeje V oku tornáda a Želvy ninja. Akci zkusí zachránit Luc Besson a Sylvester Stallone.

Anotace a trailery napoví, na co vyrazit do kina!

 

Právě se děje

Další zprávy