Hledáte televizní seriál na léto? Řiďte se Emmy. Odborníci doporučují Westworld i Atlantu

tst tst
15. 7. 2018 16:02
V právě končícím týdnu byly oznámeny nominace na nejvýznamnější americké televizní ceny Emmy. Zatímco odborníci analyzují fakta, jako že internetová platforma Netflix má šanci uspět ve více kategoriích než televize HBO, divák může nominace vzít třeba jako doporučení, na jaké seriály se v létě podívat. Vybíráme osm nejúspěšnějších a přidáváme další dva tipy.
Sériový vrah Andrew Cunanan v roce 1997 zastřelil Versaceho před jeho domem v Miami.
Série American Crime Story o vraždě módního návrháře Gianniho Versaceho získal 18 nominací | Video: Youtube.com

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

FX, 18 nominací

Rekordman mezi limitovanými sériemi v počtu nominací rozšiřuje dlouhodobou sérii American Crime Story, jež líčí skutečné zločiny, o vraždu módního návrháře Gianniho Versaceho.

Tento skutečný příběh z roku 1997 se nestal podobnou událostí jako předchozí řada, pojednávající o oblíbeném americkém sportovci i trestanci O. J. Simpsonovi. Možná neprávem, každopádně trochu ztroskotal na faktu, že po značnou část vyprávění nepojednává o Versacem, ale spíš o jeho vrahovi Andrewovi Cunananovi. A sledování syrově vyobrazených skutků sériového vraha se jen těžko může poměřovat s hvězdně obsazeným předchůdcem o Simpsonovi.

Každopádně se i tato řada snaží být věrná mottu svých tvůrců a opět chce říci "něco většího hlubšího a zneklidňujícího o Americe".

 

Právě se děje

Další zprávy