Třes se, Supermane! Nový Batmobil připomíná moderní tank

ČTK ČTK
8. 9. 2015 11:10
Nové auto Batmana, kterým bude bojovat proti Supermanovi v připravovaném filmu režiséra Zacka Snydera, se podobá válečnému stroji.
Nový Batmobil
Nový Batmobil | Foto: Warner Bros.

Los Angeles – Zvědavost fanoušků, kteří netrpělivě čekají na nový film Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, zvyšují postupně zveřejňované informace o snímku.

Studio Warner Bros. teď zveřejnilo první fotografie nového Batmanova auta zvaného Batmobil, které se od svých legendárních prvních předchůdců velmi liší.

Již v předchozím filmovém příběhu netopýřího muže měl jeho vůz dynamičtější a agresivnější tvary než dříve, ale nové vozidlo superhrdiny z města Gotham je doslova válečným strojem. "Se svými kulomety nedává svým nepřátelům žádnou šanci. Třes se Supermane!" píše například web Bousorama.

Superman a Batman se ve stejném filmu objeví vůbec poprvé v historii. Režisér Zack Snyder při zahájení natáčení v roce 2013 upřesnil, že oba hrdinové ve filmu nebudou spolupracovat, ale naopak proti sobě bojovat, což připustil, že by mohlo mnohé překvapit. "Řekněme si to na rovinu, bude neuvěřitelné, když proti sobě budou stát dva největší superhrdinové," uvedl americký tvůrce.

Batmana ztvárnil Ben Affleck, Supermana Henry Cavill. Uvedení tohoto nového amerického dobrodružného velkofilmu se plánuje na březen 2016, i v Česku.

Trailer k filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti | Video: Freeman-ent
 

Právě se děje

Další zprávy