Trailery: Wolverine, Velký Gatsby a prezident J. Foxx

MD
28. 3. 2013 18:36
Podívejte se na ukázky z Wolverina, Velkého Gatsbyho, Vehicle 19 a Útoku na Bílý dům
Hugh Jackman
Hugh Jackman | Foto: Aktuálně.cz

Trailery - Očekávaný trailer k Wolverinovi nabízí akci, ale i temnou atmosféru. Mutanta známého se ságy X-Men opět hraje Hugh Jackman a režíruje James Mangold (Walk the Line, 3:10 Vlak do Yumy). Film je natočený podle komiksů vydavatelství Marvel a vypráví o Wolverinovi v současném Japonsku, kde se střetne se svou nemesis. Do českých kin dorazí muž s adamantiovými drápy 25. července.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Velký Gatsby se blíží

Podívejte se na dva nové televizní spoty k Velkému Gatsbymu. Film podle stejnojmenné předlohy známého spisovatele F. Scotta Fitzeralda režíruje Baz Luhrmann (Romeo a Julie, Moulin Rouge, Austrálie).

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Jaye Gatsbyho hraje Leonardo DiCaprio (Počátek, Nespoutaný Django), jeho lásku Daisy ztvární Carrey Mulligan (Stud, Drive). Do českých kin film dorazí 16. května. Ukázky dávají tušit, že jde o vizuálně velkolepé a ambiciózní dílo.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Bílý dům v plamenech

Máme tady první trailer na nový velkofilm Rolanda Emmericha (Den poté, 2012, Anonym) s názvem Útok na Bílý dům (White House Down). Akční drama bude mít v Česku premiéru 18. července.

V hlavních rolích uvidíme Channinga Tatuma (John Cole) a Jamieho Foxxe (prezident James Sawyer). Policista Cole je v Bílém domě na prohlídce se svou dcerou. Neváhá však chránit prezidenta, když ho náhle ohrožuje skupina těžce vyzbrojených útočníků. Trailer se skládá z útržkovitých záběrů na napadený Bílý dům, které jsou prokládány dramatickými mezititulky o zkáze a chybách lidstva.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Paul Walker ujíždí před policií

Další trailer k americkému thrilleru Vehicle 19 nabízí zběsilé honičky v autech a velkou porci akční zábavy. Hlavní postavu hraje Paul Walker (série Rychle a zběsile), který nevědomky nasedne do špatného auta z půjčovny a zaplete se do problémů s místní zkorumpovanou policií. Film režíruje Mukunda Michael Dewil a jde o jeho druhý snímek. Česká premiéra zatím nebyla stanovena.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy