Trailery filmových hitů: Cruise ochrání v Nevědomí Zemi

MD
17. 2. 2013 9:45
Podívejte se na tři nové trailery k sci-fi, thrilleru a komedii
Tom Cruise v hlavní roli filmu Nevědomí
Tom Cruise v hlavní roli filmu Nevědomí | Foto: Bontonfilm

Trailery - Očekávaný sci-fi film Nevědomí (Oblivion) režiséra Josepha Kosinského (TRON: Legacy) má druhý trailer. V hlavních rolích uvidíme Toma Cruise (Jack Reacher: Poslední výstřel) a Olgu Kurylenko (Sedm psychopatů).

Film vypráví o exmariňákovi Jacku Harperovi (Cruise), který je poslán na Zemi zničenou mimozemšťany, kde pomáhá získávat zbylé zdroje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy z havarované lodi zachrání mladou ženu (Kurylenko), jež vyvolá mnohé nevyjasněné otázky.

Trailer nabízí velkolepé záběry na zdevastovanou planetu, ale také záchranu záhadné ženy, které Jacka podle všeho zná, on však netuší, o koho jde. Kromě přestřelek s roboty vidíme Morgana Freemana coby nekompromisního lídra obyvatel planety. Snímek se točil v rozlišení 4K v USA a na Islandu a tvůrci slibují epický zážitek. Do českých kin Nevědomí dorazí 18. dubna.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Redford prchá před Shiou LaBeoufem

První trailer na thriller The Company You Keep se objevil před uvedením filmu na festivalu v Torontu loni v září. Druhá ukázka připomíná, že se blíží premiéra - a to 18. dubna. Z videa je patrná temná a pochmurná atmosféra, kterou vytváří vypjaté dialogy. Nová ukázka na rozdíl od předchozí neobsahuje akční záběry ze zatýkání aktivistů, a působí tak méně dramaticky.

Snímek je adaptací stejnojmenné knižní předlohy Neila Gordona. Politický thriller vypráví příběh mladého novináře (Shia LaBeouf), který narazí na článek své kariéry, když odhalí identitu FBI hledaného radikálního aktivisty (Robert Redford), jenž na desítky let zmizel. Snímek režíruje Robert Redford (Kospirátor).

Obsazení filmu je hvězdné, uvidíme v něm např. Stanleyho Tucciho (Hunger Games), Nicka Nolteho (Arthur), Brendana Gleesona (Havran), Richarda Jenkinse (Jack Reacher: Poslední výstřel), Annu Kendrickovou (Jak porodit a nezbláznit se) nebo Susan Sarandonovou (Atlas mraků).

 

Komici Wilson a Vaughn bojují s počítači

18. července do našich kin dorazí komedie Brigádníci (The Internship), kterou natočil Shawn Levy (Noc v muzeu, Ocelová pěst). V hlavních rolícch uvidíme komediální duo, které tvoří Owen Wilson (Půlnoc v Paříži) a Vince Vaughn (Sousedská hlídka).

Trailer odhaluje zápletku: dva prodejci jsou náhle vyhozeni z práce a hledají si nové zaměstnání. Brzy se dostanou do společnost Google na stáž. Příliš neumí zacházet s moderními tehcnologiemi a kolem nich jsou výhradně mladí schopní lidé, z čehož čerpá většina vtipů. Zábavnosti Nesvatbových film asi nedosáhne, ale mohlo by se jednat o zajímavou komedii už jen kvůli tomu, že nás zavede do prostor Googlu.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy