VIDEO Nový Spider-Man zachrání svět. Nepřátel přibývá

Kultura Kultura
14. 12. 2013 14:33
Podívejte se na nejnovější ukázku z The Amazing Spider-Man 2.
Foto: Aktuálně.cz

Video - Spider-Man si moc dobře uvědomuje, že čím víc lidí zachraňuje, tím více nepřátel si dělá. Neplatí to jen o hrdinovi, ale filmové sérii samotné.

Když se Sam Raimi po neshodách se studiem odporoučel a čtyřka původní série zastavila preprodukci, aby v překvapivě rychlém sledu vznikl restart režiséra Marca Webba, byla to pro leckteré fanoušky silná káva.

THE AMAZING SPIDER-MAN 2 - Official International Trailer #2 (2014) [HD]
THE AMAZING SPIDER-MAN 2 - Official International Trailer #2 (2014) [HD]

Na The Amazing-Spiderman tak byli mnozí naštvaní, i když si to možná snímek ani nezasloužil. Vydělat se ale podařilo 750 milionů dolarů, což rozhodně není malá suma ani při vysokém rozpočtu 230 milionů, takže byla oznámena hned tři další pokračování. Že následovaly další rozmrzelé hlasy, že taková velkoprodukce je přehnaná, asi netřeba dodávat.

Druhý díl z chystané čtveřice se však už blíží a my se konečně můžeme podívat na první pořádnou upoutávku. Vidíme, že Andrew Garfield coby Peter Parker se střetne se stále populárnějším Danem DeHaanem (Kronika, Země bez zákona) v roli nemesis Pavoučího muže Harryho Osborna. Sekundovat bude opět Emma Stone a dalším záporákem bude "Django" Jamie Foxx.

Ve druhé upoutávce přibyl i humor. Peter Parker čelí nejen padouchům, ale i zvídavým otázkám tetičky May (Sally Field).

O výsledku se přesvědčme 24. dubna příštího roku, v Čechách dokonce o týden dřív než v USA.

 

Právě se děje

Další zprávy