Tom Hardy ztvární mafiána Al Capona. Bude to nový pohled na gangsterky, slibují tvůrci

mad
31. 10. 2016 16:32
Herec Tom Hardy přijal roli ve filmu Fonzo, v němž si zahraje legendárního mafiána Al Capona, a to rok před jeho smrtí, kdy opustil vězení a měl zdravotní problémy. Producent snímku slibuje nový pohled na žánr gangsterek.
Foto: ČTK

Britský herec Tom Hardy přijal roli mafiána Al Capona. Film se jmenuje Fonzo a režíruje jej Josh Trank, informoval server časopisu Empire.

Nechvalně proslulého mafiána, který se narodil italským imigrantům v New Yorku, ztvární rok před jeho smrtí, kdy bylo Caponemu 47 let. Příběh se odehrává v době, kdy gangster opouští vězení téměř po deseti letech výkonu trestu a trpí příznaky demence.

Snímek režíruje Josh Trank, který naposledy točil kritizovanou Fantastickou čtyřku (2015). Trank je zároveň scenáristou a je to jeho šance, aby si zlepšil reputaci, píše Empire.

Producent filmu Alex Walton časopisu Screen International řekl: "Al Capone je značka a toto je nový pohled na žánr gangsterek. Tom Hardy je možná jediný člověk, který to zvládne, takže casting je skvělý."

Dodal, že půjde o mix dnes již kultovního Osvícení (1980) a filmu Black Mass: Špinavá hra (2015), v němž ztvárnil Johnny Depp italského mafiána Whiteyho Bulgera.

Tom Hardy si naposledy zahrál ve vlažně přijatém dramatu Dítě číslo 44 (2015). V létě 2017 má v kinech premiéru válečné drama Dunkerk režiséra Christophera Nolana, v němž ztvární Hardy pilota.

 

Právě se děje

Další zprávy