Tarantino se vrátí k Hanebným panchartům v Killer Crow

Kultura Kultura
30. 12. 2012 21:02
Film Killer Crow by měl vycházet z vyřazeného materiálu Hanebných panchartů
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino | Foto: Luboš Vedral

Praha - Quentin Tarantino možná brzy zkombinuje spravedlivý hněv židů vůči nacistům z Hanebných panchartů a solidaritu s černochy z Nespoutaného Djanga. Režisér naznačil, že by v příštím filmu mohl vzkřísit materiál vyřazený z tři roky starého válečného dramatu, tedy příběh černých amerických vojáků.

O projektu s názvem Killer Crow (Zabijácká vrána) se režisér zmínil v rozhovoru s Henrym Louisem Gatesem Jr. pro server The Root.

Foto: Aktuálně.cz

„Nevím přesně, kdy to zrealizuji, ale je na tom něco, co si žádá trilogii," prohlásil Tarantino v souvislosti s dvěma předchozími filmy. „Moje původní představa Hanebných Panchartů byla obrovským obrazem, v němž uvidíte v menším vydání příběh, který zůstal ve filmu, ale taky by se věnoval černé pěchotě, osí*ané americkou armádou, které by z toho hráblo. Oni by - právě jako poručík Aldo Reines (Brad Pitt) a jeho Pancharti - nastoupili na vlastní válečnou stezku, zabili by bílý vojáky a bílý důstojníky na vojenský základně a probojovali by se do Švýcarska… Mám většinu z toho napsanou a připravenou. Je nutný k tomu jen připsat druhou polovinu."

Pokud bude Killer Crow uskutečněn, měl by se každopádně odehrávat stejně jako Pancharti v roce 1944 a je možné, že se v něm objeví některé stejné postavy. 

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

  

 

Právě se děje

Další zprávy