Staříci Redford a Nolte se vydají na Appalačskou stezku

Kultura Kultura
5. 6. 2015 9:48
Podívejte se na trailer k americké komedii A Walk in The Woods s Robertem Redfordem a Nickem Noltem v hlavních rolích. Dvojice se vydá na tisíce kilometrů dlouhou Appalačskou stezku.
Trailer k filmu A Walk in the Woods

Praha – Americký herec a režisér Robert Redford na sebe naposledy výrazně upozornil brilantním hereckým výkonem v dramatu Vše je ztraceno (2013), které však českými kiny spíše prošumělo.

Nyní se Redford objeví v hlavní roli dobrodružné komedie A Walk in the Woods, která měla premiéru v lednu na filmovém festivalu Sundance. Ohlasy kritiků jsou spíše průměrné, film však v září zamíří do americké distribuce. Snímek je natočen podle memoárové předlohy Appalačská stezka z roku 1998 amerického spisovatele Billa Brysona.

Foto: Broadgreen Pictures

Vypráví o Billovi (Redford), který se rozhodne projít Appalačskou stezku dlouhou zhruba 3500 kilometrů. Velmi náročnou túru s ním nechce nikdo absolvovat kromě dávného kamaráda Katze (Nick Nolte), kterého mimo nadváhy trápí i další zdravotní problémy. Senioři se tak vydají na cestu plnou pádů, setkání s medvědy a o poznání mladšími milovníky pěších túr, kteří z jejich plánu mají spíše legraci.

Ve vedlejší roli se objeví Emma Thompson coby Billova manželka. Režisérem filmu je Ken Kwapis, který za sebou má natáčení epizod různých seriálů jako např. Pohotovost (1994), Kancl (2005) nebo Haló, tady Indie (2010).

 

Právě se děje

Další zprávy