Sprostý akční hrdina Deadpool láká na sex, humor a akci

mad
5. 8. 2015 14:40
Podívejte se na první trailer k filmu Deadpool podle stejnojmenné komiksové předlohy. Hlavní roli ztvární Ryan Reynolds, premiéra proběhne v únoru 2016.

Praha – Studio 20th Century Fox zveřejnilo první ukázku k filmu Deadpool, který vychází z komiksové předlohy vydavatelství Marvel. V hlavní roli se objeví Ryan Reynolds, který si postavu zahrál už v X-Men Origins: Wolverine (2009).

Film vypráví o Wadovi Wilsonovi, který se po propuštění z armády stane nájemným žoldákem. Onemocní rakovinou, kterou mu slíbí vyléčit tajemný muž. Podrobí se tak experimentu s DNA, který se však zvrtne. Wade přijme své nové alter-ego jménem Deadpool a užívá si své nové schopnosti a dovednosti, mezi které patří rychlá regenerace a excelentní zacházení se zbraněmi.

Snímek má přístupnost R (mládež do 17 let pouze s doprovodem rodičů) a trailer tak nabízí drsnější scény. Cynický Deadpool vystřeluje mozky z hlav, sprostě nadává a souloží. Režisérem je debutant Tim Miller. Ve vedlejších rolích se objeví Morena Baccarin (seriál Ve jménu vlasti), T. J. Miller (Transformers: Zánik) nebo Gina Carano (Zkrat).

Deadpool vstoupí do českých kin 11. února příštího roku.

 

Právě se děje

Další zprávy