Soudce Dredd: první trailer je nabitý akcí

Kultura Kultura
22. 6. 2012 12:00
Pusťte si první trailer na sci-fi Dredd
Foto: Lionsgate

Praha - Studio Lionsgate konečně vypustilo první trailer na akční sci-fi Dredd, která je založena na britském komiksu 2000 AD, jež vychází každý týden už od roku 1977 a je známý zejména pro příběhy o Soudci Dreddovi.

Postavu ztvární Karl Urban, kterého známe jako Éomera z trilogie Pán prstenů nebo jako lékaře Leonarda McCoye z Abhramsova Star Treku (2009). Dredda režíruje Pete Travis, jenž za sebou má thriller Úhel pohledu (2008) nebo drama Jindřich VIII. (2003).

Film nás zanese do divokých ulic Mega-City One, osamocené oázy zbytku civilizace v Prokleté zemi. Soudce Dredd je nejobávanějším strážcem pořádku a má právo v případě potřeby odsoudit provinilce přímo na místě činu. S nezkušenou kolegyní Cassandrou Anderson (Olivia Thirlby) půjde po gangu, který distribuuje drogu měnící vnímání reality. Do amerických kin vstoupí film 21. září tohoto roku a to ve 3D verzi. Česká premiéra zatím není známa.

Komiksovou předlohu zrežíroval v roce 1995 Danny Cannon a Dredda si zahrál Sylvester Stallone. Pro někoho je film mizerné béčko, pro jiné kultovní sci-fi. Jak dopadne nový Dredd? Trailer slibuje hodně akce a temnou atmosféru, vyhlídky tedy jsou nadějné. Takže helmy nasadit a vzhůru do boje proti zločinu. 

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy