Chystá se další Šílený Max, tentokrát se zaměří na Furiosu v podání Charlize Theronové

Kultura Kultura
20. 9. 2016 10:44
Film Šílený Max: Zběsilá cesta z roku 2015 by se mohl dočkat pokračování. Podle informací australských médií se plánovaný snímek zaměří na hlavní ženskou hrdinku Furiosu v podání oscarové herečky Charlize Theronové.
Charlize Theronová ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta
Charlize Theronová ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta | Foto: Warner Bros.

Australský deník Herald Sun přinesl dobrou zprávu pro fanoušky loňského filmu Šílený Max: Zběsilá cesta. Kritiky oceňovaný snímek režiséra George Millera by se měl dočkat pokračování.

Podle informací deníku se bude zatím bezejmenný film natáčet na území australského Nového Jižního Walesu a především pak kolem opuštěného hornického města Broken Hill. Pokud se spekulace potvrdí, bude se děj Šíleného Maxe se odehrávat před událostmi Zběsilé cesty a zaměří se především na ženskou hrdinku Furiosu ztvárněnou oscarovou herečkou Charlize Theronovou.

Theronová se tak nejspíše vyhne spolupráci s představitelem hlavního hrdiny Maxe Rockatanskyho Tomem Hardym, se kterým si podle britského deníku The Guardian příliš nesedla.

Pokračování Šíleného Maxe je vzhledem k nižším tržbám překvapivý krok, film s rozpočtem 150 milionů dolarů utržil celosvětově 378 milionů. Na únorovém předávání Oscarů ale zabodoval a získal šest ocenění, což byl nejlepší výsledek večera, přestože se jednalo primárně o vedlejší kategorie. 

Pokračování slavné série Šílený Max: Zběsilá cesta je podle Kamila Fily splněný sen fanoušků postapokalyptických filmů. | Video: Kamil Fila
 

Právě se děje

Další zprávy