Šílený Joker ožívá. Sebevražedný oddíl fanoušky nadchnul

mad
14. 7. 2015 16:20
Podívejte se na první oficiální trailer k filmu Sebevražedný oddíl podle stejnojmenné komiksové předlohy. Premiéra je naplánovaná na srpen 2016.

Praha – První trailer na film Sebevražedný oddíl (Suicide Squad), který vychází z komiksové předlohy, měl premiéru na Comic-Conu v americkém San Diegu. Video ale uniklo na internet, a tak se studio Warner Bros. rozhodlo ukázku v HD kvalitě zveřejnit podle původních záměrů již nyní. 

Tříminutový trailer ukazuje všechny hlavní padouchy, mezi které patří Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Boomerang (Jai Courtney), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), Katana (Karen Fukuhara), El Diablo (Jay Hernandez), Enchantress (Cara Delevingne), Slipknot (Adam Beach) a šílený Joker (Jared Leto). Na krátký okamžik vidíme také Batmana (Ben Affleck)

Ukázka je temná, plná akčních scén a násilí. Film bude vyprávět o tom, jak si nebezpečnou skupinku trestanců s nadpřirozenými schopnostmi najme Amanda Waller z tajné vládní agentury, aby odvedla špinavou práci.

Ohlasy fanoušků na první trailer jsou vesměs pozitivní. Negativní komentáře jsou na Willa Smithe, který se prý do filmu nehodí. Nové ztvárnění Jokera v podání Jareda Leta fandové sledují už měsíce a podle komentářů pod trailerem to vypadá, že zelenovlasý Leto bude důstojným pokračovatelem zesnulého Heatha Ledgera, kterého si diváci v Batmanovi zamilovali.

Nadšené výkřiky směřují také k Margot Robbie coby Harley Quinn, která si trailer krade pro sebe. Vzruch budí cameo Batmana v podání Bena Afflecka, který v čerstvé ukázce na Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti přesvědčil i zaryté odpůrce, kteří mu nakonec dávají šanci. Proti Supermanovi se postaví 24. března příštího roku.

Sebevražedný oddíl dorazí do kin 4. srpna 2016.

 

Právě se děje

Další zprávy