Scarlett Johanssonová zpívá se synem Serge Gainsbourga

Kultura Kultura
7. 8. 2012 15:06
Herečka získala part Brigitte Bardotové v písni Bonnie a Clyde
Foto: Aktuálně.cz

Praha - Herečka Scarlett Johanssonová se vrací k pěvecké kariéře. Nazpívala novou verzi songu z konce 60. let - Bonnie & Clyde od slavného francouzského šansoniéra Serge Gainsbourga. Na rozdíl od originálu jej sedmadvacetiletá hvězda interpretuje v angličtině. V této nové verzi zpívá part, který kdysi připadl Brigitte Bardot.

Jedná se o jednu z řady písní, jimiž zpěvák Lulu Gainsbourg v duetech vzdává čest slavnému otci. Vyjde na albu From Gainsbourg to Lulu (v USA 30. října). Hity zesnulého Gainsbourga zde kromě Johanssonové zazpívají Johnny Depp, Rufus Wainwright, Vanessa Paradis a Iggy Pop.

Scarlett Johansson se narodila 22. listopadu 1984. S hereckou kariérou začala už v deseti letech a v současnosti je známa především z několika filmů Woodyho Allena (Sólokapr, Vicki Cristina Barcelona, Match Point), nebo jako Černá vdova, jediná ženská členka superhrdinského týmu Avengers.

Své první studiové album coververzí Toma Waitse Anywhere I Lay My Head vydala v květnu 2008. Letos na jaře nahrála pro soundtrack kriminálního dramatu z fotbalového prostředí Days of Grace (Dny milosti) cover slavné písně Summertime, s jejímiž spodními proudy si pohrál producent 3D ze skupiny Massive Attack.


 

Právě se děje

Další zprávy