Režisér J. J. Abrams poslal fanouškům Star Wars vtipný vzkaz

Kultura Kultura
6. 6. 2014 9:39
Režisér sedmé epizody Hvězdných válek žádá, aby nedocházelo k úniku fotek z natáčení, a zároveň vnímavé fanoušky provokuje vtipnou narážkou.
Režisér J.J. Abrams má pro pozorné fanoušky tajný vzkaz
Režisér J.J. Abrams má pro pozorné fanoušky tajný vzkaz | Foto: Aktuálně.cz

Praha – Začátkem týdne uniklo na internet několik fotografií z natáčení očekávání sedmé epizody Hvězdných válek (Star Wars), které zveřejnil server TMZ. Režisér filmu J. J. Abrams je znám tím, že podobné úniky nesnáší a informace z natáčení drží v utajení co nejdéle.

Exkluzivní fotografie z placu v Abú Dhabí ukazují herce v kostýmech, rozestavěné lokace, velké monstrum v různých fázích sestavení, ale také loď, která se nápadně podobá Milleniu Falcon z původní trilogie (Epizody IV, V, VI). Na internetu fanoušci ihned začali snímky probírat.

Režisér však veškeré dohady utnul fotografií, kterou zveřejnil na Twitteru. Na ručně psaném vzkazu stojí: "Přál bych si, aby lidé přestali dávat na internet fotky z Epizody VII. A taky aby nešířili směšné zvěsti, že je ve filmu Millenium Falcon. JJ."

Foto: Aktuálně.cz

Všímaví fanoušci však poznali, že vzkaz leží na velmi speciálním předmětu. Podle všeho se totiž jedná o část herního stolu, na němž Žvejk a C-3PO hrají holografickou hru Dejarik v Epizodě IV (Nová naděje), a to právě na palubě lodi Millenium Falcon.

Sedmá epizoda dorazí do kin v prosinci roku 2015. V dalších letech budou následovat Epizody VIII a IX. Podrobnosti o příběhu zatím nejsou známy, víme však, že tvůrce a režisér Hvězdných válek George Lucas se na filmech bude podílet jako kreativní konzultant.

Děj by se měl odehrávat 30 let po událostech Epizody VI: Návrat Jediho (1983). Uvidíme opět herce z původní trilogie, kteří si zopakují své role. Fanoušci se tak mohou těšit na Harrisona Forda (Han Solo), Marka Hamilla (Luke), Carrie Fisher (Leia) a také dvojici robotů C-3PO a R2D2.

 

Právě se děje

Další zprávy