Režisér Havlík chystá film s Radkou Třeštíkovou, zahrají si v něm Polívková a Langmajer

ČTK ČTK
6. 3. 2018 10:00
Režisér Rudolf Havlík, jenž natočil například romantickou komedii Pohádky pro Emu, chystá film Po čem muži touží. Ve snímku o soupeření mužského a ženského světa, do kterého Havlík zapracoval také jednu noční fyzickou proměnu, se v hlavních rolích představí Anna Polívková a Jiří Langmajer.
Anna Polívková bude mít hlavní roli v novém filmu Po čem muži touží.
Anna Polívková bude mít hlavní roli v novém filmu Po čem muži touží. | Foto: Change Your Shoes

O scénář k údajně humorném filmu Po čem muži touží se postará spisovatelka Radka Třeštíková, známá svým bestsellerem Bábovky. Třeštíková je také spolu se svým manželem, fotografem Tomášem, velmi aktivní na sociálních sítích. Podle slov tiskové mluvčí filmu Uljany Donátové to pro Třeštíkovou bude první realizovaný scénář. 

"Můj nápad vznikl z nostalgie. Stýskalo se mi po filmech jako Na Hromnice o den více nebo Tootsie, chtěl jsem si něco podobného vyzkoušet," odkazuje režisér na tak trochu sci-fi komedie z 90. a 80. let. 

Kromě Jiřího Langmajera a Anny Polívkové si ve filmu zahrají Jiří Havelka, Oldřich Navrátil, Lenka Vlasáková, Lucie Polišenská, Pavla Tomicová, Naďa Konvalinková či Ester Kočičková. Premiéra je v plánu 20. září. 

 

Právě se děje

Další zprávy