Režisér filmu Na hraně zítřka natočí komiksovku Justice League Dark

mad
25. 8. 2016 16:04
Filmové adaptace komiksů Justice League Dark se ujme Doug Liman, který režíroval akční sci-fi Na hraně zítřka s Tomem Cruisem v hlavní roli. Původně měl točit film Gambit s Channingem Tatumem, pozice se však vzdal.
Justice League Dark.
Justice League Dark. | Foto: DC / Warner Bros.

Doug Liman (Na hraně zítřka) bude režírovat film Dark Universe podle komiksu Justice League Dark vydavatelství DC, píše server Variety.

Původně měl snímek točit Guillermo Del Toro, ale natáčení se odložilo a režisér se věnoval jiným filmům. Komiksové adaptace se chopil producent Scott Rudin (Zoolander 2) a projekt oživil.

Příběh zatím znám není, ale bude vyprávět o skupině superhrdinů Justice League Dark, kterou tvoří John Constantine. Ten hrál například ve filmu Constantine (2005), kde ho ztvárnil Keanu Reeves. Dalšími členy jsou Deadman, Zatanna, Etrigan a Bažináč (v originále Swamp Thing), shrnuje Variety.

Liman měl původně točit film Gambit o stejnojmenné komiksové postavě z x-menovského univerza, ale pozice se z blíže nespecifikovaných důvodů vzdal.

Nový režisér se nyní hledá a studio Fox počítá s tím, že natáčení začne v lednu 2017, píše Hollywood Reporter. Hlavní roli ztvární Channing Tatum (Ave, Caesar!).

 

Právě se děje

Další zprávy