Quentin Tarantino natočí po Djangovi další western

Kultura Kultura
12. 1. 2014 16:46
Ve snímku The Hateful Eight si zahrají Christoph Waltz a Bruce Dern.
Foto: Reuters

Praha - Už skoro rok se zdálo, že další snímek, který natočí Quentin Tarantino ponese název Killer Crow a doplní na trilogii přepisující historická fakta Nespoutaného Djanga a Hanebný pancharty, jejichž měl být prequelem.

Nyní už je ale jasné, že Tarantino natočí další western a jeho titul bude The Hateful Eight (Nenávistná osma). Nový film nebude dějově spojený s Nespoutaným Djangem, jen si v něm opět zahraje Christoph Waltz.

První zprávy o novém filmu proskočily už před koncem roku. Tehdy Tarantino vtipkoval  v pořadu The Tonight Show: "Ještě jsem to nikomu neřekl, ale bude to western. Hrozně mě bavilo natáčení Djanga, tak mi dovolte ještě jeden takový film, když už jsem se je naučil točit. Vím, co dělám!" Ostatně Tarantino flirtoval s westernem už ve dvoudílném Kill Billovi.

Jako první oznámil o víkendu titul nového Tarantinova filmu server Deadline, který přinesl informaci, že si ve snímku kromě Walzte zahraje i sedmasedmdesátiletý Bruce Dern, jehož cameo nakonec zmizelo z Nespoutaného Djanga, ale holywoodská hvězda například na tiskové konferenci k uvedení filmu Nebraska v Cannes jmenovala Tarantina mezi šesticí režisérských géniů, s nimiž pracoval.

Premiéra samozřejmě zatím není stanovena.

 

Právě se děje

Další zprávy