První trailer: Michael Fassbender jako úspěšný Steve Jobs

mad
21. 5. 2015 13:02
Podívejte se na první ukázku z filmu Steve Jobs, kde titulní postavu hraje Michael Fassbender. Snímek o zakladateli Applu dorazí do kin letos v listopadu.
Trailer k filmu Steve Jobs

Praha – Do kin se blíží další film o Stevu Jobsovi, spoluzakladateli úspěšné firmy Apple. V roce 2013 měl premiéru snímek Jobs  s Ashtonem Kutcherem v hlavní roli. Reakce diváků i kritiky byly vlažné.

Natočit jiný životopisný snímek o vizionáři a známém podnikateli, který zemřel v roce 2011, se rozhodl Danny Boyle. Ten má za sebou oscarového Milionáře z chatrče (2008), drama 127 hodin (2010) nebo sci-fi Trans (2013). Do hlavní role Jobse byl obsazen Michael Fassbender (12 let v řetězech, X-Men: Budoucí minulost). Společnost Universal nyní zveřejnila první ukázku.

Jeho kolegu Steva Wozniaka ztvární Seth Rogen, Jeff Daniels hraje Johna Sculleyho, bývalého CEO firmy, Kate Winslet získala roli Joanny Hoffman, marketingové ředitelky Applu, expřítelkyni Jobse si zahraje Katherine Waterston.

Scenáristou je Aaron Sorkin, který napsal scénáře k The Social Network (2010) o zakladatelích Facebooku nebo dramatu Moneyball (2011) z prostředí baseballu.

Do českých kin vstoupí Steve Jobs 12. listopadu.

 

Právě se děje

Další zprávy