Prima dá mladým Letiště, starým Pouta

Irena Hejdová Irena Hejdová
15. 7. 2006 9:00
Televize - Prima definitivně potvrdila, že na podzim chystá třetí řadu Rodinných pout a Letiště.

Podle mluvčí Jany Malíkové Prima zařazením třetí řady populárního seriálu vyslyšela četná přání televizních diváků a fanoušků tohoto seriálu.

"Rodinná pouta k televizi Prima patří, jsou jedním z našich nejúspěšnějších pořadů. Když jsme letos na jaře oznámili, že druhou řadou seriál skončí, zaplavily naši televizi maily, dopisy a telefonáty diváků, kteří se dožadovali pokračování své pravidelné dávky emocí," říká generální ředitel Prima TV Martin Dvořák.

Děj druhé série se točí kolem dvojice Jan a Marie
Děj druhé série se točí kolem dvojice Jan a Marie | Foto: Rodinná pouta

Prima zatím nechce zveřejnit bližší  informace ani o nových postavách ani o nových dějových zápletkách. Vše se prý diváci dozvědí až v srpnu. Jisté je to, že na třetí řadě už pilně pracují obě scenáristky předchozích řad, Jitka a Kateřina Bártů. Nově s nimi seriál pro Primu připravuje společnost Etamp Film místo dosavadní Pro TV.

Třetí řada Rodinných pout se začne vysílat přibližně v polovině října, kdy skončí druhá řada. Už od září se ale diváci Primy mohou těšit na zbrusu nový seriál Letiště.

Prima o něm bližší informace zveřejní až příští týden. Seriál se už natáčí v ateliérech v pražských Vysočanech, pro Primu ho připravuje společnost FilmBrigade Vratislava Šlajera, který se dosud věnoval spíše nízkorozpočtovým filmům. Letiště slibuje atraktivní prostředí, nové herce i dynamický styl, jeho tvůrci ale stejně jako Prima zatím o podrobnostech zarytě mlčí.

Konzervativnějšímu publiku Prima předhodí jeho oblíbenou pravidelnou dávku emocí a na mladší, marketingově atraktivnější skupiny se vrhne s Letištěm. Seriály by si tedy nemusely zásadně konkurovat, což potvrzuje i Malíková: "Oba seriály jsou určené pro prime time," říká.

 

 

Právě se děje

Další zprávy