Pokračování komiksového Deadpoola natočí režisér akčního hitu John Wick

mad
21. 11. 2016 15:52
Druhý díl komiksové senzace Deadpool bude režírovat David Leitch, který má za sebou akční thriller John Wick s Keanu Reevesem v hlavní roli.
Deadpool.
Deadpool. | Foto: CinemArt

Pokračování filmu Deadpool zrežíruje David Leitch, který před dvěma roky natočil akční thriller John Wick, informoval server Variety.

Druhý díl snímku podle stejnojmenného komiksu měl původně točit Tim Miller, který režíroval jedničku. Z důvodu "kreativních neshod" s Ryanem Reynoldsem, jenž hraje Deadpoola, však filmař z natáčení vycouval.

Režisérský post převezme David Leitch, který debutoval akčním thrillerem John Wick, jejž natočil spolu s Chadem Stahelským. Snímek, v němž hlavní roli bývalého nájemného zabijáka ztvárnil Keanu Reeves, stál 20 milionů dolarů a stal se diváckým hitem. Utržil celosvětově čtyřnásobek rozpočtu a jeho druhý díl dorazí do kin v únoru 2017.

Leitch dříve pracoval na kaskadérských sekvencích pro snímky jako Klub rváčů (1999), V jako Vendeta (2005) nebo Barbar Conan (2011). Byl také pomocným režisérem snímků Wolverine (2013) nebo Captain America: Občanská válka (2016).

Deadpool 2 dorazí do kin v březnu 2018. Variety dodává, že studio Fox již nyní připravuje třetí díl a hledá pro něj režiséra.

 

Právě se děje

Další zprávy