VIDEO Zuřivá Jennifer Lawrence chce zabít nevlastního syna

Kultura Kultura
13. 9. 2014 13:14
Snímek Serena od oscarové režisérky Susanne Bier, který vznikal i v České republice, se dostane po dvou letech postprodukce do kin. Podívejte se na první ukázku.
Podívejte se na první ukázku z filmu Serena s Jennifer Lawrence a Bradley Cooperem.

Video - První fotografie z filmu Serena, který točila oscarová režisérka Susanne Bier i v České republice, se objevily už před dvěma lety. Pak ale nastala poměrně dlouhá odmlka, nyní už je ale jisté, že se film, v němž se opět setkávají Jennifer Lawrence a Bradley Cooper (společně už hráli v Terapii láskou a Špinavém triku) dostane do kin ještě letos na podzim, samozřejmě ne do českých.

Snímek vychází z bestselleru Rona Rashe a vypráví o novomanželích Georgovi (Cooper) a Sereně (Lawrence). Ve 30. letech minulého století pár cestuje z Bostonu do Severní Karolíny, aby vybudoval dřevařské impérium. Serena nemilosrdně odstraňuje z cesty veškeré překážky. Brzy se však objeví problémy v manželství a také potíže s ekologickými aktivisty, kteří chtějí z dřevařské oblasti udělat národní park.

A navíc Serena nemůže mít děti, a zajistit tak pokračovatele pro rodinnou firmu. Vydá se tedy zabít Georgova syna, kterého má z doby před jejich manželstvím. George si to samozřejmě nenechá líbit a události naberou nečekaných zvratů.

Dánská režisérka Susanne Bier získala Oscara pro nejlepší cizojazyčný film v roce 2010 za snímek Lepší svět.

 

Právě se děje

Další zprávy