Pel Mel: Od Terminátora k rockovému muzikálu o sexu

Kamil Fila Kamil Fila, kf
15. 4. 2009 23:02
Novinky a zajímavosti z filmového průmyslu

Jamie Foxx urazil v rádiu Miley Cyrus

Herec, hudebník a komik na stojáka proslavený životopisným filmem Ray či krimi Miami Vice ve vysílání satelitního rádia Sirius žertoval na účet šestnáctileté disneyovské hvězdy Miley Cyrus hodně drsným způsobem. Poradil jí, aby si nechala udělat trasplantaci dásní a vrhla se konečně na sex a drogy - tak jako ostatní hvězdičky, které začínaly u Disneyho.

Foto: Aktuálně.cz

„Natoč nějaký domácí porno. Buď jako Britney Spears a dej si herák. Buď jako Lindsay Lohan a začni se lesbit a vyhul nějakej crack. Chytni chlamydie ze sedátka bicyklu. To bych od tebe fakt chtěl."

Brzy na to, když byl v talk show Jaye Lena, se ovšem omluvil: „Jsem komik, a chápete, lidi, že cokoli řeknu, tak to nesmíte brát vážně." Pak se podíval do kamery a řekl: „Miley, omlouvám se. Taky mám dceru, takže úplně chápu."

Režisér Terminátora bude adaptovat muzikál o sexu

Autor operující v showbyznysu s pseudonymem McG se od Charlieho andílků a čtvrtého Terminátora hodlá přenést na úplně jinou půdu. Jako svůj nejbližší projekt si vyhlédl převod broadwayského muzikálu Spring Awakening z prken na plátno.

Dílo textaře Stevena Satera a hudebníka a skladatele Duncana Sheika, jež získalo prestižní cenu Tony, vychází ze hry dramatika Franka Wedekinda, který s ní byl v roce 1891  vykázán z pódií v rodném Německu.

Příběh vypráví o skupině dospívajících přátel, kteří začínají objevovat svou sexualitu a zpívají o znásilňování, sebevraždách a onanii. McG byl předtím přitom spojován s plány na remake verneovské klasiky  20 000 mil pod mořem a dotyčná látka působí, že vůbec nepatří k jeho profilu.

Podle některých názorů chce dokázat, že není jen režisérem vysokorozpočtových blockbusterů, ale možná jde jen o další tah studia Warner Bros, jak co nejvíc upozornit na přicházejí čtvrtý díl Terminátora. Ten přijde do kin 22. května a už se na něm přiživují různí paraziti jako např. firma Asylum, která na DVD právě uvádí své béčko Terminators.


V remaku Souboje Titánů bude hrát Liam Neeson

V roce 1981 získala obrovskou popularitu výpravná triková fantasy zpracovávající řecké pověsti a báje. Zatímco tenkrát vládla okénkován animace trikaře Raye Harryhausena a nejslavnějším členem hereckého ansámblu byl Laurence Olivier, nyní bude film natočen z velké části před zeleným pozadím a hlavními hvězdami budou Liam Neeson coby Zeus a Ralph Fiennes jako Hádes.

Foto: Aktuálně.cz

Hrdinného Persea ztvární vycházející hvězda Sam Worthington (připravovaný Terminator: Salvation a Avatar). Coby bohyně Io se objeví čerstvá bondgirl Gemma Arterton. Režírovat má Louis Letterier (Kurýr, Neuvěřitelný Hulk).

Vyjma britských studií se bude natáčet rovněž na Kanárských ostrovech; premiéra se plánuje na březen 2010.

 

Právě se děje

Další zprávy