Paris to marně zkouší v kinech jako Matka Tereza

Irena Hejdová Irena Hejdová
11. 2. 2008 16:40
Žebříček stovky nejhorších filmů čeká přírůstek

New York - Obchodní značka Paris Hilton nezapomíná své impérium budovat ani přes film. Do amerických kin v pátek vstoupil snímek The Hottie and the Nottie.

Sedmadvacetiletá vymetačka večírků romantický snímek také koprodukovala a její hrdinka Cristabel v něm s oblibou pronáší moudra typu: "Život bez orgasmu je jako svět bez květin".

The Hottie and the Nottie
The Hottie and the Nottie | Foto: Aktuálně.cz

Ani to jí ovšem nepomohlo, o víkendu v nich snímek vydělal pouhých 26 tisíc dolarů v 111 kinech. Pro srovnání: nový film In Bruges s Colinem Farrellem vydělal 471 tisíc dolarů v 28 kinech.

První místo o předvalentýnském víkendu získala Kate Hudsonová s Matthewem McConaugheym v romantické komedii Bláznovo zlato, která utržila 22 milionů dolarů.

The Hottie and the Nottie je prvním snímkem s Paris Hilton za poslední tři roky, který vstupuje přímo do kin, ne rovnou na DVD. Což asi byla chyba.

V úvodu ve zpomaleném záběru běží Hilton po pláži a zamilovaně na ni civí spousta mužů. V podobném duchu se odvíjí celý snímek, který kritiky přivedl k zuřivosti. Nelze prý pochopit, proč film nevyšel jen na DVD, nebo spíš hned do výprodeje ve WallMartu do oddělení nechutňáckých komedií.

Cristabel má totiž opravdu hodně ošklivou kamarádku June a kolem se motá ještě Nate, který Cristabel miluje už od základní školy. Proto opustí samotářský život v Maine a vyrazí do Kalifornie, kde Cristabel provozuje dobročinné aktivity.

A protože je to hodná dívka, souhlasí, že s ním půjde na rande - pod podmínkou, že najde vhodného partnera i pro její kamarádku se zkaženými zuby, tváří obsypanou akné a chlupy po celém těle.

Foto: Aktuálně.cz
Čtěte víc: Paris: žvýkačka, co má ráda svůj byznys

"Cristabel Abbottová není jen prostě úžasná. Je také šlechetná, cudná a tak dobrácká, že by v závodu o svatořečení porazila i matku Terezu," píše Elizabeth Weitzman v recenzi pro New York Daily News. "Má především dva herecké výrazy - svůdný úsměv a svádivé špulení rtů."

Ani ostatní recenzenti ji nešetří. V souhrnu zámořských kritik snímek The Hottie and the Nottie získal skóre šest bodů, což odpovídá hodnocení "extrémně odporné a zhnusující".

"Je to tak strašlivý film, že je urážkou špatných filmů nazývat ho pouze špatným filmem," píše James Berardinelli z ReelViews.

"Paris Hilton už bodovala třikrát v žebříčku 100 nejhorších filmů na IMDB. The Hottie and the Nottie jí jistojistě vynese čtvrtý zásah," souhlasí Dennis Harvey z prestižního Variety.

V roli sebe sama se dědička hotelového impéria objevila třeba ve snímku Zoolander či v reality show Simple life, má za sebou i řadu filmů, v nichž se pokusila přesvědčit o svých hereckých kvalitách.

Popularitu jí vynesl i "herecký výkon" v  erotickém videu One Night in Paris, které bylo na internetu hitem jejích příznivců i odpůrců.

Zda nový film vstoupí i do českých kin, zatím není známo. Každopádně by měly české snímky Crash Road či Poslední plavky konkurenci.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy