Novinky na DVD: Půlnoc v Paříži, Elitní zabijáci

Marie Dostálová
1. 2. 2012 4:45
Jaké filmy vycházejí prvního února na DVD?
Půlnoc v Paříži
Půlnoc v Paříži | Foto: Aktuálně.cz

Jaké filmy vychází prvního února na DVD? Přinášíme vám tři tipy.

Půlnoc v Paříži

Romantická komedie Půlnoc v Paříži známého režiséra Woodyho Allena nabízí příběh, který diváka přesune do dvacátých let minulého století. Mladý pár Gil (Owen Wilson) a Inez (Rachel McAdamsová) přijíždí do Paříže. Jednoho večera jde Inez se svými přáteli tančit a Gil se prochází noční Paříží. Jeho půlnoční zážitky mu odhalí Paříž v jiném světle a ovlivní jeho budoucí život. Film získal čtyři nominace na Oscara včetně kategorie Nejlepší film.

Elitní zabijáci

Akční thriller s Jasonem Stathamem, Clivem Owenem a Robertem De Nirem vypráví o ománském šejkovi, která se chce pomstít příslušníkům britských speciálních jednotek (SAS) za zabití jeho synů. Práci nabídne Hunterovi (Robert De Niro) - legendě mezi nájemnými zabijáky. Když po příletu do Ománu zjistí, že má zlikvidovat příslušníky SAS, nechce úkol vzít.

Kamarád taky rád

Filmy, které vycházejí 1. února na DVD

Lady a Tramp, Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství, Polévka pro blázny, Sledování, Sněhurka a tři moulové, Vlčí jáma

Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunisová) rozhodně nemají na usedlý život ani pomyšlení. Newyorčanka Jamie se seznámí s Dylanem, když mu dohodí novou práci v časopise. Oba si brzy uvědomí, že jsou si velice podobní. Každý z nich má za sebou tolik zkrachovalých vztahů, že jsou ochotni pustit lásku z hlavy a starat se jen o zábavu. Romantická komedie vychází i na Blu-ray discích.

 

Právě se děje

Další zprávy