Novinky na DVD: Perníkový táta, Nezvratný osud 5

Marie Dostálová
19. 1. 2012 4:42
Jaké filmy a seriály vychází na DVD? Přinášíme vám jejich přehled včetně tří tipů
Perníkový táta (Breaking Bad)
Perníkový táta (Breaking Bad) | Foto: Aktuálně.cz

Jaké filmy a seriály vycházejí právě na DVD?

Perníkový táta

Vychází druhá série oceňovaného amerického seriálu Perníkový táta (Breaking Bad) o středoškolském učiteli chemie, který se začne živit výrobou pervitinu. Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. DVD obsahuje tyto bonusy:  Komentáře herců a štábu, Vynechané scény, V zákulisí Perníkového táty - 13 filmů o filmu z natáčení každé epizody, Rekapitulace první sezóny, Nepovedené záběry a další.

Nezvratný osud 5

Páté pokračování hororové série Nezvratný osud přichází opět se stejným konceptem. Poté co jeden muž, díky zlé předtuše zachrání skupinku svých kolegů při katastrofálním zřícení visutého mostu, začne smrt obcházet všechny přeživší. Skupinka nic netušících duší, která neměla nešťastnou událost přežít, se zběsile snaží obstát v děsivém souboji s časem a uniknout smrti ze spárů.

Nové filmy na DVD (18. ledna)

Aréna, Bucky Larson: Zrozen být hvězdou, Kvílení vlkodlaků, Zabiják, Čekej do tmy, Jak na věc, Jonesovi, Předtucha, Strašáci, Úplné bezvětří, W.I.T.C.H.

Pomáhat a chránit

Rovnou na DVD putuje irská krimi komedie Pomáhat a chránit (The Guard) s Brendanem Gleesonem v hlavní roli. Policista z malého městečka Gerry Boyle má konfliktní povahu a zvrácený smysl pro humor. Je nucen spolupracovat s agentem FBI Everettem (Don Cheadle), ale spíše podrývá jeho autoritu. Ovšem horlivý parťák najednou zmizí...

 

 

Právě se děje

Další zprávy