Novinky na DVD: Hra o trůny, Ocelová pěst

MD
4. 3. 2012 21:26
Jaké filmy a seriály vycházejí na DVD 7. března? Přinášíme vám jejich přehled
Ocelová pěst
Ocelová pěst | Foto: Aktuálně.cz

Jaké filmy nebo seriály vychází 7. března na DVD? Přinášíme vám tři tipy a přehled.

Ocelová pěst

Ocelová pěst (2011) je americké akční sci-fi s Hughem Jackmanem z prostřední zápasů s roboty. Recenzent Aktuálně.cz Kamil Fila ve své recenzi napsal: "Teoreticky by dojem z filmu měl být silnější než z klasického boxerského dojáku; prakticky ale hodně mizí emocionální rozměr zápasů, který často spočívá v tom, že hrdina bojuje o to, aby se vyšvihnul ze společenského dna. V případě zápasení s roboty se to bere těžko vážně, a přestože i zde se proti sobě staví technologie zastaralejší-chudší a vyspělejší-dražší, pořád to působí hlavně jako blbnutí nebo pouhý hazard, který si hrdinové můžou odpustit - nejdou zkrátka s kůží na trh." Film vychází i na Blu-ray discích a obsahuje např. nepovedené scény.

Amarcord

Znovu vychází klasika Federica Felliniho - Amarcord (1973). Mix dramatu a komedie získal Oscara za Nejlepší cizojazyčný film. Režisérův autobiografický snímek se odehrává ve 30. letech v jeho rodišti - městě Rimini.. Fellini ve filmu vzpomíná na své dospívání, které zahrnovalo první erotické zážitky, tajné návštěvy kina či platonická láska. Legendární film z vrcholné režisérovi tvorby pořídíte za 200 korun.

Seriál Hra o trůny

První série amerického fantasy seriálu Hra o trůny, která si velmi dobře vede u českých i zahraničních diváků, nyní vychází s řadou bonusů na DVD.

Filmy, které vycházejí 7. března

Footloose: Tanec zakázán, Konspirátor, Náhradnice, Nebožtíci přejí lásce, Perfect Days - I ženy mají své dny, Podobizna

Výpravný seriál HBO, jež natočený podle bestsellerové ságy Píseň ohně a ledu od George R. R. Martina, zachycuje soupeření o moc mezi králi a královnami, rytíři a odpadlíky, lháři a šlechtici. Na počátku požádá král Robert Baratheon, jehož žena Cersei pochází z rodu bohatých a bezohledných Lannisterů, lorda Eddarda Starka, aby přijel na jih a pomohl mu spravovat království poté, co záhadně skonal jeho pobočník. První sezonu s pěti DVD ve stylové černé krabičce koupíte za tisíc korun.

 

 

Právě se děje

Další zprávy