Novinky na DVD a BD: Seriózní muž, Šmoulové

Marie Dostálová
25. 11. 2011 17:08
Jaké filmy vychází tento týden na DVD? Přinášíme vám tipy.
Seriózní muž
Seriózní muž | Foto: Aktuálně.cz

Představme si tři novinky na DVD a Blu-ray discích, které vychází třicátého listopadu.

Pro děti

Na DVD a BD vychází Šmoulové. Snímek kombinuje hraný a animovaný film. Zlý čaroděj Gargamel vyžene Šmouly z jejich vesničky a během pronásledování všichni společně projdou kouzelným portálem, který je zavede do našeho světa, přímo doprostřed newyorského Central Parku. DVD pořídíte za 199 korun, BD za 499 korun.

Pro náročnější

Na DVD vychází pěti Oscary oceněné americké drama Doktor Živago (1965) uznávaného režiséra Davida Leana. Epická freska z období ruské revoluce je natočena podle stejnojmenného románu Borise Pasternaka.

30. listopadu dále vychází:

Asterix v Británii (DVD), Hi-Lo Country (DVD), Hirošima - den poté (DVD), Intimní past (DVD), Kung Fu Panda 2 (DVD, BD), Naruto (DVD), Pařba v Bangkoku (DVD, BD), Phienas a Ferb v paralelním vesmíru (DVD), Pohled zevnitř: Tajemství Oblasti 51 (DVD), Právě začínáme (DVD), Princezna Nevěsta (DVD), Proroctví zkázy (DVD), Rybí bojovník (DVD), Sharpay a její báječné dobrodružství (DVD), Spiknutí: Echelon (DVD), Údolí smrti (DVD), Vánoce v New Yorku (DVD), Vnitřní nepřítel (DVD), Vzpomínky na 11. září (DVD), W.I.T.CH (DVD), Zkažená úča (DVD, BD), Zvětšenina (DVD)

V hlavních roli uvidíte Omara Sharifa a Julie Christieovou. Bonusy disku tvoří komentáře k filmu, soundtrack, dokumenty, film o filmu a rozhovory. Cena? 199 korun.

Pro milovníky černého humoru

Více než rok po premiéře vychází drama s černým humorem Seriózní muž. Film bratří Coenů nominovaný na dva Oscary za nejlepší film a scénář vypráví o profesoru fyziky Larrym, který má problémy v práci a navíc ho ještě opouští žena. Seriózní muž nabízí brilantní načasovanost point, humorné bizarní situace, ale také dráždivou nedořečenost. DVD koupíte za 149 korun.

 

Právě se děje

Další zprávy