Trailer: Houstone, máme problém! Matt Damon uvízl na Marsu

mad
9. 6. 2015 16:22
Podívejte se na první trailer k sci-fi Marťan, v němž Matt Damon bojuje o přežití na nehostinném Marsu. Do kin snímek dorazí letos v listopadu.
První ukázka z filmu

Praha – Americký režisér Ridley Scott se opět vrací k žánru sci-fi a do kin míří snímek Marťan podle stejnojmenného knižního bestselleru Andyho Weira. Scénář napsal Drew Goddard, který má za sebou horor Chata v horách (2012) nebo seriál Daredevil (2015). Film vypráví o astronautovi Marku Watneym (Matt Damon), který kvůli bouři uvízne na Marsu, kde bojuje o přežití a mezitím se snaží spojit se Zemí.

První trailer má tři minuty a ukazuje, že půjde o dramatickou podívanou okořeněnou humorem, neboť při svých snahách o přežití má Damon různé odlehčené průpovídky. Výtvarná stránka filmu připomene Promethea, ať už vybavením vesmírné stanice, nebo velkými skafandry astronautů.

Hvěždné herecké obsazení čítá Kate Maru (seriál House of Cards), Jessicu Chastain (Interstellar), Kristen Wiig (Walter Mitty a jeho tajný život), Chiwetela Ejiofora (12 let v řetězech), Jeffa Danielse (seriál Newsroom) nebo Donalda Glovera (seriál Community).

Ridley Scott natočil svůj poslední sci-fi v roce 2012. Kiny prošel Prometheus, který se u některých kritiků a diváků potýkal s negativními ohlasy kvůli různým nelogičnostem v ději.  

Marťan se objeví v českých kinech 26. listopadu.

 

Právě se děje

Další zprávy