Nejvíc sexy je utíkat, zabíjet a hledat svou minulost

Hej
15. 11. 2007 14:47
Matt Damon je mužem s největším sexappealem

New York - Jason Bourne poráží levou zadní nejen bývalé kolegy, tedy agenty FBI, ale i všechny další muže světa. Časopis People ve svém každoročním žebříčku vyhlásil nejvíc sexy žijícím mužem Matta Damona, který v poslední době proslul právě rolí agenta bez minulosti.

Sedmatřicetiletému Mattu Damonovi ocenění vyneslo titulní stranu posledního vydání časopisu, které v USA vychází v pátek.

Agenta Jasona Bournea nic nezaskočí, pro Damona bylo nicméně ocenění překvapením. "Dali jste stárnoucímu tatíkovi z předměstí největší masáž ega v životě," napsal v dopise, který magazín publikoval a z něhož citovala agentura AP.  "Moje devítiletá nevlastní dcera si konečně myslí, že jsem cool."

Damon má také roční dceru Isabellu s Lucianou Bozan. "Byl jsem opravdu šokován a nadšen, podle Lucy jsem dokonce zčervenal, když jsem o tom slyšel. Takže vám za toto cenění nemůžu dost poděkovat," napsal v dopise, který podepsal Matty.

Odklon od elegánů, oblibu adrenalinu, akce a drsných chlapíků, stvrzuje i úspěch zatím poslední bondovky a také další klání, které má v názvu lid. Třetí film s Bournem je třikrát nominován na ceny People's Choice Award.

Ale aby to s tím tuhnutím svalů v žebříčku nebylo tak horké. Pořád není ani na škodu být jemným, oddaně milujícím lékařem.. Na druhé místo se dostal Patrick Dempsey, představitel Derecka Sheperda ze seriálu Chirurgové.

Na třetím místě je prostředník mezi oběma póly, sladce drsný herec Ryan Reynolds známý z komedie Just Friends; čtvrtý je Dannyho (a Damonův) parťák Brad Pitt a pátý skotský herec James McAvoy, který teď slaví uspěchy v adaptaci McEwanova románu Pokání.

Seznam nejvíc sexy mužů planety začal časopis People vydávat v roce 1985, kdy vyhrál Mel Gibson. Od té doby se ocenění dočkali mimo jiné Denzel Washington či Johnny Depp, který je letos šestý. Dvakrát připadl titul Georgeovi Clooneymu a Pittovi.

 

Právě se děje

Další zprávy