Natáčení Ligy spravedlnosti v Londýně končí. Aquaman děkuje kolegům a tajemně "mizí na sever"

mad
4. 10. 2016 14:00
Jason Momoa, který v Lize spravedlnosti hraje Aquamana, se rozloučil se štábem v Londýně. Na svém Instagramu zveřejnil fotografii z posilovny a napsal, že závěrečného večírku se nezúčastní, neboť se chystá "na sever". Podle některých spekulací to může znamenat, že se vrací do seriálu Hra o trůny.
Liga spravedlnosti
Liga spravedlnosti | Foto: Warner Bros.

Jason Momoa, který ve filmu Liga spravedlnosti ztvárňuje Aquamana, poděkoval na svém Instagramu kolegům za skvělé natáčení v Londýně a dodal, že se "chystá na sever".

Podle stránky The Hollywood Reporter to pro autory fanouškovské teorie ohledně Khala Droga může znamenat, že herec se vrátí do seriálu Hra o trůny, v němž jeho postava zemřela na konci první série. Spekulace o návratu do úspěšného seriálu zmiňuje i web Comicbook.

Stránka Movieweb však připomíná, že natáčení Ligy spravedlnosti potrvá ještě několik měsíců a štáb se má přesunout na Island. Autor článku píše, že ale není jisté, kdo se natáčení zúčastní. Spekuluje o tom, že se v zemi budou natáčet pasáže, v nichž Batman vyhledá Aquamana, což by znamenalo kromě Momoy i účast Bena Afflecka.

Momoa také na svém Instagramu zveřejnil fotku z posilovny a omluvil se, že nebude na závěrečném večírku, byť je milovník jídla a zábavy. "Bohužel se připravuju na sever. Pro ty, kteří tam budou. Nezklamu vás," napsal. A dodal: "Uvidíme se v pondělí, aquaman."

Ligu spravedlnosti (v originále Justice League) režíruje Zack Snyder, který má s komiksovými adaptacemi již několik zkušeností. Natočil např. 300: Bitva u Thermopyl (2006) nebo Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016).

Tým superhrdinů tvoří Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) a Kyborg (Ray Fischer).

Liga spravedlnosti dorazí do českých kin 16. listopadu 2017.

 

Právě se děje

Další zprávy