Mr.Bean boural v super sporťáku, jen si zranil rameno

Kultura ČTK Kultura, ČTK
5. 8. 2011 10:28
Vůz podle začal hořet, ale Atkinson sám vystoupil
Na internetu už se objevily koláže k havárii
Na internetu už se objevily koláže k havárii | Foto: Aktuálně.cz

Londýn - Láska k silným a rychlým vozům se nevyplatila britskému komikovi Rowanu Atkinsonovi. Jak oznámil zpravodajský server BBC News, představitel Mr. Beana ve čtvrtek naboural v super sportu McLaren F1 do stromu a do lampy pouličního osvětlení. Děsivě vyhlížející nehodu ale přežil jen s menším zraněním ramene, s nímž skončil v nemocnici.

Vůz podle dostupných informací začal po nehodě hořet a na místo dorazili hasiči, aby požár zlikvidovali. Atkinson byl však schopný vystoupit z poničeného auta sám a čekal u silnice na sanitku, která ho dovezla do nemocnice v Peterboroughu.

Šestapadesátiletý Atkinson se proslavil nejprve v autorských seriálech pro BBC Not The Nine O'Clock News a Černá zmije. Celosvětovou proslulost mu ovšem vynesla role pana Beana, majitele plyšového medvídka jménem Teddy a zeleného vozítka Mini Cooper.

Ve skutečném životě ale má Rowan Atkinson slabost pro mnohem dražší a silnější vozy, sám valstní řadu aut. Před časem se jako host motoristického pořadu Top Gear dostal na špici hvězd, které soupeří na závodním okruhu za volantem "automobilu za rozumnou cenu".

Moderátorovi Jeremymu Clarksonovi se při té příležitosti svěřil, že miluje motoristické závody a v současnosti řídí vůz Ford Falcon z roku 1964.

 

Právě se děje

Další zprávy