Králíčci z Playboye míří na filmové plátno

Hej
16. 8. 2007 12:30
Anna Farisová má další ujetou filmovou roli
Anna Farisová
Anna Farisová | Foto: MFF KV

Los Angeles - Zakladatel časopisu Hugh Hefner slavné logo s králíčkem s motýlkem pod krkem prý pro časopis vybral proto, že králičí maskot skýtá "vtipné sexuální konotace" a je "rozverný a hravý."  Takový by asi podle tvůrců měl být i jeho vstup na plátno.

Hlavní hvězdou nového, dosud nepojmenovaného filmu je Anna Farisová známá ze série Scary Movie, z ceněných filmů Zkrocená hora a Ztraceno v překladu nebo z filmu Chechták uvedeného v Karlových Varech.

ČTĚTE VÍCE:

Foto: Aktuálně.cz

Ve filmu si zahraje i Colin Hanks, ten se objevil třeba v Jacksonově King Kongovi nebo v televizním seriálu Bratrstvo neohrožených.

Farisové hrdinka bude playboyovský králíček vyhozený z Hefnerovy firmy, který se poté stane správkyní chudého spolku v kampusu losangeleské univerzity. Hanks pochopitelně hraje objekt jejího zájmu.

Jako zlý playboyovský králíček se ve filmu objeví Monet Mazurová; soupeřkou Farisové bude i správkyně spolku zlobivých holek v podání Beverly D´Angelo známé ze seriálu Entourage.

Filmový projekt společnosti Columbia režíruje Fred Wolf, autor několika americko japonských rodinných snímků s animovanými hrdiny. Produkci zašťituje společnost komika Adama Sandlera.

 

 

Právě se děje

Další zprávy