Komedie Všechno nebo nic překonala hranici 100 tisíc diváků, neohrozil ji ani Vin Diesel

ČTK ČTK
23. 1. 2017 16:07
Českým kinům již druhý týden vládne tuzemská komedie Všechno nebo nic, kterou již vidělo přes 100 tisíc diváků. Mezi nejnavštěvovanějšími snímky zůstává pohádka Jiřího Stracha Anděl Páně 2, která překonala již hranici milionu diváků.
Koprodukční česko-slovenský film Všechno, nebo nic se tváří jako hollywoodská romantická komedie. Díváte se jen na hezké obrázky, říká Kamil Fila. | Video: Kamil Fila

Komedie Všechno nebo nic slovenské režisérky Marty Ferencové zůstává druhý týden za sebou v čele víkendové návštěvnosti tuzemských kin. Filmový přepis úspěšných knih Evity Urbaníkové, která je také autorkou scénáře, do kinosálů přilákal přes 100 tisíc diváků.

Na druhém místě vstupuje do žebříčku akční snímek xXx: Návrat Xandera Cage s Vin Dieselem v hlavní roli, o premiérovém víkendu ho vidělo přes 18 tisíc lidí.

Na třetí příčce se umístila pohádka Anděl Páně 2 režiséra Jiřího Stracha, která předminulý týden podle údajů distributora překonala v českých kinech hranici milionu diváků.

Na čtvrtém místě se umístila novinka Rozpolcený. Americký horor oscarového režiséra M. Nighta Shyamalana o prvním víkendu v kinech zaznamenal návštěvnost téměř 13 tisíc diváků.

Z českých filmů je v první dvacítce ještě dokument Heleny Třeštíkové Strnadovi, který je na 14. místě, a komedie Manžel na hodinu, která skončila osmnáctá.

Ve čtvrtek do českých kin dorazí koprodukční akční sci-fi Resident Evil: Poslední kapitola s Millou Jovovichovou v hlavní roli, americký životopisný film Zakladatel, válečné romantické drama s Bradem Pittem Spojenci, norské drama Pyroman, americký rodinný snímek Psí poslání a česká komedie režiséra Miloslava Šmídmajera Miluji tě modře.

 

Právě se děje

Další zprávy