Komedie Láska je láska opět přilákala nejvíc diváků

Marie Dostálová
31. 1. 2012 2:00
Nejnavštěvovanšjším filmem minulého víkendu je opět komedie Láska je láska
Komedie Láska je láska
Komedie Láska je láska | Foto: Blueskyfilm

Česká komedie Láska je láska Milana Cieslara je znovu na první místě žebříčku návštěvnosti tuzemských kin. Film o víkendu zhlédlo 36 tisíc diváků, kteří v pokladnách kin nechali 4 miliony 854 korun.

Na druhé příčce je pokračování Sherlocka Holmese: Hra stínů režiséra Guye Ritchieho. Film přes víkend vidělo necelých 11 tisíc diváků, za něž film utržil 1 milion 736 tisíc korun - tedy zhruba o milion méně než předcházející víkend. Top tři uzavírá akční Underworld: Probuzení s 10 tisíci diváky a jedním milionem 71 tisíci za víkend.

Stále velmi dobře si vede animovaná komedie Kocour v botách, která se po devíti týdnech drží na šestém místě. Film o víkendu zhlédlo přes 6 tisíc diváků. Celkem od premiéry film vidělo téměř 220 tisíc lidí.

Do top desítky (9. pozice) se probojovalo premiérově nasazené drama Davida Cronenberga s názvem Nebezpečná metoda. Film o velikánech psychoanalýzy zhlédlo 5 tisíc diváků, kteří za vstupenky utratili 717 tisíc korun.

Desátým nejnavštěvovanějším filmem je krimi Kontraband s Markem Wahlbergem. Premiéru filmu si nenechalo ujít 3229 diváků.

Největší propad v žebříčku zaznamenal akční film Kazatel Kalašnikov s Gerardem Butlerem, který spadl ze čtrnáctého na sedmnácté místo. Návštěvnost filmu klesla o téměř 61 procent oproti minulému týdnu - snímek přes víkend zhlédly pouhé dvě stovky diváků.

Do žebříčku se po pár týdnech vrátila Půlnoc v Paříži, kterou natočil známý režisér Woody Allen. Komedie se vyhoupla z 30. příčky na osmnáctou a o víkendu ji zhlédlo 363 diváků. Po 19 týdnech od premiéry snímek vidělo 54 tisíc diváků, za něž film utržil 6 milionů 426 tisíc korun. Po vyhlášení Oscarů mu může diváků ještě přibýt.

 

 

Právě se děje

Další zprávy