Spider-Man mládne. Nově ho bude hrát 19letý Tom Holland

mad
24. 6. 2015 16:27
Marvel nalezl nového představitele Spider-Mana. Bude jím 19letý Tom Holland známý z katastrofického dramatu Nic nás nerozdělí.
Foto: Aktuálně.cz

Praha – Studio Marvel konečně našlo nového představitele Spider-Mana. Postava se má objevit v Kapitán Amerika: Občanská válka a poté ve vlastním filmu. Komiksového hrdinu hrál ve třech filmech Tobey Maguire, poté přišel restart v podobě dvou filmů The Amazing Spider-Man s Andrewem Garfieldem a nyní se chystá nové pojetí příběhu.

Petera Parkera bude hrát 19letý Tom Holland, který na sebe upozornil v dramatu Nic nás nerozdělí (2012) o ničivé vlně tsunami, kde hrál syna Naomi Watts. Zahrál si také v dramatu Locke (2013) s Tomem Hardym coby hlas jeho syna nebo historickém seriálu Wolf Hall z produkce BBC o vládě Jindřicha VIII.

Tom Holland
Tom Holland | Foto: Reuters

Tom Holland se na plátně coby Spider-Man poprvé objeví 5. května, kdy má premiéru pokračování Kapitána Ameriky s podtitulem Občanská válka. Půjde jen o cameo roli. Vlastní film, který zatím nemá přesný název, bude režírovat Jon Watts, jenž natočil např. horor Clown (2014). Premiéra byla stanovena na 28. července 2017.

 

Právě se děje

Další zprávy