Jurský svět je dechberoucí dobrodružství, láká Spielberg

mad
28. 5. 2015 15:34
Podívejte se na video k filmu Jurský svět, které blíže představuje film. Promluví v něm producent Steven Spielberg nebo herec Chris Pratt. Dinosauři vtrhnou do kin 11. června.

Praha – V červnu dorazí do kin dinosauři z Jurského světa. Film je pokračováním úspěšné série Jurský park, kterou na plátna kin v roce 1993 přivedl Steven Spielberg.

Sequel se odehrává 22 let po událostech prvního dílu, kdy se na Isla Nubar měl otevřít zábavní park s dinosaury, ale skončilo to bojem o holý život a útěkem přeživších. Jurský svět nás zavede do nového a plně funkčního parku, kam proudí davy návštěvníků.

Owen Grady (Chris Pratt) v něm provádí výzkumy na velociraptorech. Na žádost majitelů genetičtí vědci vytvoří hybridního dinosaura smíšením DNA několika různých veleještěrů. Naklonované samici se však podaří utéct a začne vraždit lidi i další dinosaury.

 

Studio Universal Pictures v novém klipu hraje na nostalgickou notu. Slyšíme tak ve videu voice-over Johna Hammonda, strůjce původního parku, ukázku doprovází známý hudební motiv skladatele Johna Williamse a promluví režisér prvních dvou dílů Steven Spielberg, který se na Jurském světě podílel coby producent a nový film označuje jako dechberoucí dobrodružství.

Film také komentuje režisér Colin Trevorrow a říká, že jeho cílem bylo natočit snímek, u nějž se dospělí budou moci cítit zase jako děti. Video nabízí také několik nových záběrů hlavní budovy, raptorů nebo ústředních postav v podání Chrise Pratta a Bryce Dallas Howard, která hraje provozní ředitelku parku.

Česká premiéra film čeká 11. června.

 

Právě se děje

Další zprávy