John Wick 2 bude větší nářez než jednička, říkají režiséři

mad
23. 7. 2015 15:24
Chad Stahelski a David Leitch již pracují na pokračování akčního filmu John Wick s Keanu Reevesem v hlavní roli. Dobrých nápadů mají podle svých slov hodně.
Foto: Externí

Praha – Akční thriller John Wick při rozpočtu 20 milionů dolarů utržil celosvětově téměř čtyřnásobek, a Studio Lionsgate proto letos oznámilo, že se chystá pokračování. V roli nebezpečného zabijáka "v důchodu", který se mstí za smrt svého psa, se představil Keanu Reeves.

Film natočili bývalí kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch, pro něž šlo o režisérský debut. Oba režiséři již pracují na pokračování, v němž se vrátí i Reeves, jak sdělili serveru Movies. Stahelski řekl: "Máme nápady na celé dny a bez zaváhání víme, že můžeme překonat akční scény z jedničky." Dodal, že je také důležitý příběh a aby postava měla charisma, protože bez toho jsou akční scény k ničemu.

Podle Variety studio zamýšlí udělat z Wicka franšízu. John Wick si také vedl dobře u recenzentů, kteří podle RottenTomatoes filmu udělili průměrnou známku 6,9/10. Na divácké databázi IMDb má film 7,2/10.

Premiéra filmu zatím nebyla stanovena stejně jako obsazení vedlejších rolí.

 

Právě se děje

Další zprávy