John Rambo se vrátí. Zatočí s mexickou narkomafií

Kultura Kultura
3. 5. 2012 14:19
Sylvester Stallone píše scénář k pátému dílu Ramba
Foto: Bioscop

Mexiko - Legendární akční hrdina John Rambo se vrátí do akce. Jeho představitel Sylvester Stallone chce ve svých pětašedesáti znovu obléknout vojenskou výbavu a píše scénář k pátému dílu jedné z nejslavnějších akčních sérií.

Dle hercových slov pro televizní stanici MTV by mělo jít o poslední dobrodružství válečného veterána a tentokrát by měl zavítat do Mexika, aby zatočil s tamními drogovými kartely. Stallone také prohlásil, že Rambovým osudem je odejít v záři slávy.

„Mexická situace a tamní dění mi připadá zajímavé. Aktuálně připravuju tuhle zápletku," dodal herec, který v roce 2006 vzkřísil svou kariéru akčního herce a jehož poslední režisérské počiny chtějí vrátit žánr nekompromisního akčního filmu zpět na výsluní. V současnosti dokončuje druhý díl snímku Expendables, kde vedle sebe samotného obsadil smetánku svalovců v čele s Dolphem Lundgrenem, Brucem Willisem, Jasonem Stathamem a řadou dalších.

Stallone si poprvé Ramba zahrál už v roce 1982 a na původní trilogii navázal v roce 2008 čtyřkou s podtitulem Do pekla a zpět. Nyní chce jeho příběh završit, ačkoliv ještě nedávno o návratu tohoto hrdiny neuvažoval. Na otázku ohledně pokračování v roce 2010 totiž odpovídal, že už není koho zabíjet.

Dlouhodobě problematická situace kolem mexické narkomafie ale očividně změnila jeho názor.

 

Právě se děje

Další zprávy