James Bond se vrátí na plac letos v říjnu. Po čtyřiadvacáté

Kultura Kultura
28. 2. 2014 16:13
Ralph Fiennes, představitel M, zmínil datum startu natáčení v rozhovoru pro MTV. Do kin se nová bondovka dostane v listopadu 2015.
Foto: Bontonfilm

Praha - Finále zatím poslední bondovky Skyfall odhalilo některá tajemství. Naomie Harris na sebe vzala roli Monneypenny, Ralph Fiennes jako Gareth Mallory získal po Judi Dench titul M.

Jinak o čtyřiadvacátém pokračování příběhů agenta 007 Jamese Bonda víme už jen to, že ho bude hrát počtvrté Daniel Craig a vytvoří režisér Sam Mendes a scénárista John Logan. Vítězná sestava se nemění, Skyfall byl jednou z nejlepších bondovek historie.

Zdá se ovšem, že štáb filmu začíná dávkovat některé další informace. Ralph Fiennes v rozhovoru pro MTV News zmínil, že má v kalendáři některé termíny natáčení.

"Myslím, že začneme v říjnu," utrousil Fiennes o Bondovi jen jaksi mimoděk. "Scénář jsem samozřejmě ještě nečetl, takže víc říct nemůžu. A stejně bych asi musel podepsat slib mlčenlivosti."

V datu startu natáčení se ale Fiennes zřejmě neplete. Bond 24 (jiný titul zatím film nemá) přijde do kin 6. listopadu 2015, tedy skoro přesně za rok po označeném začátku natáčení, což bývá obvyklá doba nutná ke vzniku blockbusteru.

 

Právě se děje

Další zprávy