FOTO Svět může zachránit i figurka z Lega

FOTO  Svět může zachránit i figurka z Lega
Podívejte se na ukázku z filmu LEGO příběh.
Poslechněte si song Everything Is AWESOME!!! od Tegan a Sara.
LEGO® příběh
LEGO® příběh
Foto: Aktuálně.cz
Kultura Kultura
8. 2. 2014 12:48
Podívejte se na filmové záběry i ukázky ze snímku LEGO® příběh.

Fotogalerie - LEGO® příběh je historicky první celovečerní akční film inspirovaný stavebnicí LEGO®.

3D film natočený pomocí počítačové animace podle původního scénáře, režírovali Phil Lord a Christopher Miller (Zataženo, občas trakaře 2 nebo 21 Jump Street).

Příběh filmu sleduje osudy Emmeta, dokonale průměrné minifigurky stavebnice LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven.

Chris Pratt namluvil Emmeta. Will Farrell propůjčil hlas řediteli Byznysu alias lordu Byznysovi, upjatému výkonnému řediteli, který prožívá perné chvíle ve snaze skloubit nadvládu nad světem s puntičkářským řízením i těch nejnepatrnějších aspektů vlastního života. Liam Neeson namluvil loajálního přisluhovače lorda Byznyse Zlého poldy, kterého v jeho snaze o polapení Emmeta nic nezastaví.

Členy Emmetovy povstalecké skupiny na hrdinné misi namluvili: Morgan Freeman jako starý mystik Vitruvius; Elizabeth Banks jako neoblomná Hustěnka, jejíž chybou je Emmet považován za spasitele světa a která ho provází na cestě za jeho posláním; Will Arnett jako tajemný Batman, Nick Offerman jako drsný nadutý pirát Kovovous, který je posedlý zničením lorda Byznyse; Alison Brie jako líbezná a rozkošná Jedno Kitty a Charlie Day jako Benny, astronaut někdy z osmdesátých let dvacátého století.

Titulní píseň Everything is Awesome nazpívalo kdysi alternativně popové Tegan and Sara.

Film vstoupil do českých kin 6. února.

 

Právě se děje

Další zprávy