FOTO Hollywoodské krásky a prosby k teroristům v Cannes

Salma Hayek s nápisem #BringOurGirlsBack
Producentka a herečka Salma Hayek přichází na projekci k poctě animovaným filmům.
S plakátem #BringOurGirlsBack pózovaly i přítelkyně francouzského prezidenta Julie Gayet a režsérka Liza Azuelos.
Julie Gayet se na veřejnosti od začátku svého vztahu s prezidentem Francoisem Hollandem neobjevuje moc často.
Julie Gayet.
Foto: Reuters
Aktualizováno 17. 5. 2014 22:21
Na červeném koberci v Cannes nesli nápis #BringOurGirlsBack herečky Salma Hayek i Julie Gayet. Připojily se tak výzvám za propuštění školaček unesených v Nigérii.

Fotogalerie - K výzvám za propuštění školaček se na filmovém festivalu v Cannes připojily herečky Salma Hayek a Julie Gayet. Na červeném koberci pózovaly před fotoreportéry s transparentem #BringBackOurGirls, jenž označuje kampaň, která usiluje o propuštění více než 200 školaček, které zajalo islamistické hnutí Boko Haram před měsícem na severu Nigérie.

Cate Blanchett podporuje v Cannes animák Jak vycvičit draka 2. Byla tak přímým svědkem vystoupení jednoho "lidského" zvířátka v rámci propagace snímku, v němž se to zvířátky jen hemží..

O zatím největší rozruch se totiž na červeném koberci postaral ukrajinský novinář, který se vrhl zezadu pod róbu americké herečky Americy Ferrery, která pózovala s kolegy před fotografy. Překvapená ochranka jej pak odtáhla pryč.

Salma Hayek přijela do Cannes jako producentka animované vezre slavné knihy Chalíla Džibrána Prorok, ukázala se i oscarová herečka Jennifer Lawrence s tvůrci první poloviny závěrečné částu Hunger Games.

Hvězda posledního megazpracování Krásky a zvířete Léa Seydoux, jejíž slávu rozšířil zejména snímek Život Adele, přijela s filmem Saint Laurent.

Nejočekávanější akcí zůstává nedělní příjezd Arnieho a Slye na tanku z filmu Expendables 3.

 

Právě se děje

Další zprávy