FOTO Angelina Jolie se stala královnou černé magie

FOTO Angelina Jolie se stala královnou černé magie
Zloba - Královna černé magie. Nejzlejší Angelina Jolie.
Zloba - Královna černé magie.
Zloba - Královna černé magie. Angelina Jolie s dcerou Vivienne.
Zloba - Královna černé magie.
Foto: Falcon
Kultura Kultura
8. 4. 2014 14:56
Podívejte se na fotografie z nové adaptace pohádky o Šípkové Růžence s Angelinou Jolie v hlavní roli královny, které zrada udělala ze srdce kámen.

Fotogalerie - Angelina Jolie se od snímku Cizinec (2010) neobjevila v hrané hollywoodské produkci. Věnovala se spíš charitě, výchově dětí, řešení zdravotních problémů a v neposlední řadě režisérské práci.

V debutu V zemi krve a medu se zabývala válkou v bývalé Jugoslávii a vztahy mezi lidmi, které tento konflikt významně ovlivnil. Ve druhém svém filmu Unbroken se vrací ještě dál do historie, ovšem téma válečného konfliktu si také ponechává. Adaptuje román Laury Hillenbrand o olympijském běžci Louisi Zamperinim, jehož osudy změnila druhá světová válka, když přežil pád bojového letounu do Tichého oceánu i zajetí japonským námořnictvem. Snímek, k němuž scénář napsali bratři Coenové, přijde do českých kin na začátku roku 2015.

Už na konci května se ale Angelina Jolie objeví i na plátně českých kin v novém zpracování Disneyho Šípkové Růženky z roku 1959. Zahraje si ve snímku Zloba – Královna černé magie zlou královnu, jejíž kdysi čisté srdce zrada proměnila v kámen.

Premiéra filmu Zloba - Královna černé magie je v českých kinech naplánovaná na 29. květen.

 

Právě se děje

Další zprávy