FOTO Al Pacino dodal Benátkám odlesk Hollywoodu

Al Pacino v Benátkách
V soutěži je uváděn snímek Manglehorn, v němž hraje prvního excentrika...
... mimo soutěž pak v adaptaci románu Pokoření od Philipa Rotha ztvárnil herce, který už v životě dosáhl snad na všechny role a najednou zjistí, že už není dál schopen hrát.
Al Pacino hraje ve snímku The Humbling s Lucilou a Camilou Sola.
O podpis hollywoodského herce, který sám o sobě řekl, že se za hollywoodského herce nepokládá, byl velký zájem.
Foto: Reuters
31. 8. 2014 19:25
Al Pacino přijel na festival v Benátkách hned se dvěma filmy. Na Lido ale dorazily i další hollywoodské hvězdy - Andrew Garfield a Owen Wilson.

Fotogalerie - Benátský filmový festival se o víkendu mohl pochlubit hned několika hvězdami hollywoodského i evropského filmu.

Zřejmě nejzářivější z nich byl Al Pacino, který uvedl premiéru hned dvou snímků. Prvním z nich byl nezávislý počin režiséra Davida Gordona Greena, který v Benátkách soutěžil i s předchozím kusem Joe. V soutěžním filmu Manglehorn hraje Al Pacino excentrického zámečníka, který se pokouší vyrovnat s kriminální minulostí a láskou svého života, kvůli níž se vzdal kontaktů s okolím.

Druhým snímkem pak je mimo soutěž uváděná adaptace románu Philipa Rotha, který česky vyšel s titulem Pokoření a kterého se drží i filmová verze režiséra Barryho Levinsona. Al Pacino tu hraje stárnoucího shakespearovského herce.

Fanoušci si užili i přítomnost nejnovějšého představitele Spider-mana Andrew Garfielda, který do Benátek přijel s filmem  99 Homes od Ramina Bahraniho.

 

Právě se děje

Další zprávy