Filmové hity aneb Padesát odstínů Jurských válek s Ultronem

Filmové hity aneb Padesát odstínů Jurských válek s Ultronem
1. JUPITER VYCHÁZÍ. Tvůrci Matrixu a Atlasu mraků Lana a Andy Wachowští natočili další velkolepou sci-fi space operu s titulem Jupiter vychází. Hlavní hrdinkou filmu je ruská imigrantka Jupiter Jones (Mila Kunis), která drhne toalety, ale zjistí, že má stejný genetický základ jako samotná královna vesmíru, a je tudíž ohrožením její nesmrtelné vlády. Panovnice pochází z řad bytostí, které mají lidskou DNA, ale jsou vylepšeny zvířecími vlastnostmi - vojáci jsou zkříženi s vlky, dělníci se včelami. V českých kinech od 5. února.
Jupiter vychází – podívejte se na ukázku z filmu.
2. SPONGEBOB VE FILMU: HOUBA NA SUCHU. Bizarní dobrodružství mycí houby SpongeBoba a jeho nerozlučného kamaráda mořské hvězdice Patricka už podruhé v historii neuvidíme na televizních obrazovkách, nýbrž v kinech. Zatímco první film z roku 2004 byl stejně jako seriál zhotoven v klasické dvojrozměrné animaci, nyní se SpongeBob popere s dimenzí navíc. Jako obvykle se ústřední zápletka bude točit kolem ukradeného receptu na báječný Krabí hambáč, který tentokrát odcizí pirát Hambivous (Antonio Banderas). V českých kinech od 5. února 2015.
SpongeBob ve filmu: Houba na suchu – podívejte se na ukázku z filmu.
Foto: Aktuálně.cz
mds
Aktualizováno 13. 1. 2015 22:53
Jaké filmy nás čekají v roce 2015? Vybrali jsme třicet napjatě očekávaných blockbusterů. Podívejte se na první fotografie, trailery a anotace.

Videogalerie Rok 2015 bude filmově nabitý. Do kin dorazí desítky vysokorozpočtových snímků s áčkovými hvězdami, filmy podle knižních bestsellerů a populárních komiksů, které se budou prát o diváckou přízeň.

V první polovině roku má premiéru například sci-fi Wachowských Jupiter vychází, 50 odstínů šedi podle erotického bestselleru, sedmé pokračování Rychle a zběsile, komiksoví Avengers: Age of Ultron, oživlí dinosauři z Jurského světa nebo komičtí animovaní Mimoňové.

Druhá půlka roku nabídne sci-fi Terminátor Genisys, komiksového Ant-Mana, reboot Fantastické čtyřky, animovaný snímek Pixels, bondovku Spectre, očekávané Star Wars: Síla se probouzí nebo páté pokračování Mission: Impossible s Tomem Cruisem.

Podívejte se na 30 očekávaných filmových hitů!

 

Právě se děje

Další zprávy